Simulator og turneringar haust 2019🏌️‍♀️

Begge simulatorar er no klare, sesongen er godt i gang, og heile 46 medlemmer har allerede kjøpt sesongkort i simulatoren🏌️‍♂️ For å gjera forholda best mogleg er det bygd nye utslagsrampar for begge simulatorane, sponsa med materialar fra Johs E Øvsthus AS, det er bestilt nye deksel over sensorane, og ny utslagsmatte til sim #1 er bestilt, og ventar på transport til Voss⛳️

Simulator medlemskap vert tegna ved å betala til konto: 3480.11.31699, merka «GolfSimulator», og senda melding om dette til tlf 9072 4977, slik at medlemskapet vert oppdatert i Golfbox⛳️

Prisen for fritt spel heile sesongen er kr.2.500,- for hovudmedlem, og kr.1.100,- for ektefelle/sambuar, og inkluderer lagring av golfbag i ProShop. Junior medlemmer spelar gratis saman med vaksen medlem i klubben🏌️‍♀️ For dei utan sesongkort er prisen pr simulator kr.240,- pr time, uavhengig av antall spelarar, og du må då avtala pr tlf 9072 4977 å få kode til inngangsdør🏌️‍♂️

Turneringar i haust sesongen er no også bestemt som fylgjer, med link til påmelding i GolfBox💻:

Som de ser så er den fyrste turneringen allerede no til helga, og me håpar på god påmelding til hyggelige kveldar på klubbhuset ut over hausten, med spel på simulatorar, PGA på TV’en, og god mat og drikke i hyggelig lag!🏌️‍♂️🍕🍻 Velkommen!😃

 

Voss Golfbaner
Golfparken 9
5710 Skulestadmo
Telefon: 400 04 490
post@vossgolf.no